Contul Meu
Coș de cumparaturi
 

Cum functioneaza?

Ce trebuie sa sti?

Medalionul CatanDog’s este creat din aluminiu și încărcat cu un câmp electromagnetic în Austria. Toate mamiferele au un câmp electromagnetic natural. Undele Scalare sunt formate prin interacțiunea dintre câmpul electromagnetic al medalionului și cel emis de către inima mamiferului. Acestea sunt identice, dar exact defazate cu cele emise de către medalion.

Undele Scalare nu sunt electromagnetice, dar sunt compuse din energie pură, punct-zero. Este această energie care crează un câmp bio-rezonant în jurul animalului. Acest câmp bio-rezonant este ceea ce ține paraziții la distanță.

Tot ce e de făcut este să atașați medalionul CatanDog’s la o zgarda animalului de companie ‘curat’, pe care nu-l va observa datorită dimensiunii și greutății medalionului. Ulterior, va trebui să așteptați între 7 și 21 de zile pentru ca câmpul electromagnetic să devină activ și ca protecția să devină eficientă. (Vedeți sfatul pentru proprietari).

Medalionul trebuie să fie purtat 24 de ore din 24, pentru a fi eficient.

Medalioul CatanDog produce (sau) generează unde electromagnetice și scalare!
de: profesorul Jóse Luis Arrans Gil.

Ușor de utilizat, atașați medalionul doar unui animal de companie curat.

Medalionul CatanDog nu conține substanțe chimice, funcția principală este de a anula și a nu ucide parazitul, această funcție principală este să vă protejeze paraziții care resping animalele de companie și să le evitați să se atașeze de animalul de companie. Este important ca animalul dvs. de companie să fie complet curat de căpușe și purici. De obicei, durează între 7-21 zile (în funcție de greutatea și dimensiunea animalului de companie) pentru ca corpul animalului de companie să „acorde” frecvența de pe eticheta CatanDog. Cea mai bună modalitate de a asigura cea mai completă pregătire este să atașați Eticheta în același timp cu „ultimul” tratament cu un tratament generic. O baie cu un șampon anti-parazit ar putea ajuta, de asemenea, la eliminarea tuturor paraziților la care poate fi gazdă, iar acest lucru nu va afecta efectul medaliei.

CatanDog’s este ecologic, nu conține substanțe chimice și este rezistent la apă. Eficiența sa se datorează unui sistem revoluționar de câmp magnetic protector care este dovedit științific.