Contul Meu
Coș de cumparaturi
 

Despre

Despre Medalionul Catandog’s

Medalia CatanDog este fabricată din aluminiu și încărcată cu unde scalare electromagnetice. Funcția principală este să păstrați puricii și căpușele departe de câinele și pisica dvs.

Datorită contactului fizic permanent cu animalul dvs. de companie, se formează un câmp de bio-rezonanță care ajută la respingerea căpușelor de purici și a altor paraziți. De asemenea, produce un sentiment mai bun pentru animalul de companie.

Catandog a început ca proiect universitar.

CatanDog este „TOTAL” eficient pentru pisici și câini, José Alberto Rodriguez Rodriguez, profesor al Departamentului de Patologie Animală și Sănătate Animală din Campusul Veterinar al Universității din Madrid, a fost ales în 5 iunie 1998 ca director al echipei de cercetare cu un contract derivat din Legea LRU, articolul 11 cu D. José Luis Arranz Gil.

Proiect cunoscut sub denumirea de „Evaluarea insecticidelor a Catandogului, pe„ căpușa maro europeană ”la câini (Rhipicephalus Sanguineus), în condiții naturale.”

CatanDog's Romania - Metoda Eficienta Antiparazită

Un studiu făcut de către Universitatea Veterinară din Madrid și Insitutul Științific „Jovellanos Barcalso” a dovedit că medalionul poate fi eficient în proporție de 95% la a ține căpușele, puricii și alți paraziții zburători, precum musca de nisip (purtătoare a Leishmanaisis) și țânțari.

Medalioanele CatanDog’s pentru căței și pisicuțe

Sunt nenumărate pesticide, medicamente orale, spray-uri, seruri, șampoane și pudre care sunt recunoscute pentru controlul lor asupra puricilor și căpușelor pe câini și pisici. 

Unele produse omoară doar căpușele și purcii adulți – altele rup ciclul de viață al puricilor prin îndepărtarea ouălor înaintea eclozării. Majoritatea produselor de acest fel conțin insecticide care nu sunt recomandate în a fi folosite pe animale care sunt bolnave, însărcinate sau înțărcate, sau cu o anumită medicație care ar putea interacționa cu insecticidul.

Medalion CatanDog’s poate fi folosit din prima zi de viață a animalului tău. Este foarte important pentru propietari de animale de companie care folosesc produse chimice să citească etichetele și să urmeze instrucțiunile cu grijă. Dacă pe etichetă scrie că produsul este destinat animalelor de o anumită vârstă sau mai bătrâni, nu folosiți produsul pe animale care sunt mai tinere.

Cățeii și pisicuțele sunt de obicei prea tineri pentru produsele chimicale folosite împotriva paraziților.

Medalionul CatanDog este singurul repelent demonstrat științific, care e  non-toxic și anti-paraziți, din lume și care este eficient în măsură de 95% pentru doi ani.

Produsele chimice împotriva paraziților sunt eficiente doar într-o măsură de 90% și trebuie să fie aplicate fie în fiecare lună, fie la două luni.

Medalionul CatanDog’s te poate ajuta să salvezi în jur de 77.5% din costul unui tratament chimic împotriva paraziților, pe o perioadă de doi ani.

Costul agregat al folosiriipreventive a  anti-parazitantelor, timp de doi ani (în funcție de greutatea câinelui sau a pisicii).

Advantix II (câini) – Advantage (pisici)

Frontline

CatanDog’s repelent purici și căpușe 

Media economisirii pentru câini – $223 – 75% peste 24 de luni

Media economisirii pentru pisici – $275 – 79% peste 24 de luni

  • Aplicați Medalionul CatanDog’s doar pe un animal curat
  • Medalionul CatanDog’s nu este un produs chimic și nu ucide paraziții, însă vă protejează animalele de companie prin repelarea atacurile din patea parazițiilor și prin a le preveni să se atașeze animalului
  • Este foarte important ca animalul dumneavoastră să fie complet curățat de către purici și căpușe, în special de larve, în momentul în care atașați medalionul. Deobicei, ia între 7-21 de zile, în funcție de mărimea animalului) ca corpul lor să se ajusteze frecvenței din Medalionul CatanDog’s
  • Pentru a oferi cea mai completă preparare, vă recomandăm să atașați Medalionul în același timp cu ultimul tratament chimic generic. O baie cu șampon anti-paraziți poate să ajute la eliminarea tuturor parazițiilor care sunt pe animal.
  • Dacă Medalionul CatanDog’s este luat jos, va avea nevoie de alte 7-21 de zile (în funcție de mărimea animalului) pentru a se reactiva.
CatanDog's Romania - Metoda Antiparazita - Unde Scalare

Principiul Undelor Scalare

Medalionul CatanDog este fabricat din aluminiu pur. Îndată ce procesul de manufacturare al medalioanelor este complet, ele sunt ‘încărcate’ (în Germania) cu un câmp electromagnetic, folosind un ‘magnetizator’ industrial. 

Acest câmp electromagnetic este unul dintre cheile care ajută la producerea undelor scalare, care crează un câmp bi-rezonant, care ajută la îndepărtarea parazițiilor

Conceptul de Unde Scalare există de ceva timp. Inițial a fost identificat de către un fizician rus, Heinrich Lenz, în 1834. Legea lui Lenz a fost numită după el.

Această ‘lege’ susține că: 

„Direcța fluxului inductor aflat într-un câmp magnetic schimbător, va determina crearea unui alt câmp care se opune schimbării produse.”

Aceste câmpuri opuse produc unde Scalare. Undele scalare nu sunt ele însele electromagnetice, însă sunt compuse dintr-o energie pură, punct-zero. Este energia care crează câmpurile bio-rezonante care înlătură paraziții.

În termeni simpli, undele Scalare sunt formate de către interacțiunea undelor magnetice ale medalionului și unde electromagnetice naturale emise de către inima mamferului, care sunt identice dar defazate.

Undele scalare sunt produse în momentul în care două unde electromagnetice la aceeași frecvență, dar defazate, transformă energia generată înapoi în unde scalare. Undele scalare sunt autonome și tri-dimensonale, și se învârt pe o axă fixă. În acest caz, axa fixă este combinația dintre inima câinelui/pisicii și a medalionului.

Undele scalare create atât de către inimă cât și de către medalion, formează un tipar combinat între animal și medalion. Aceasta crează un câmp bio-rezonant care înlătură paraziții.

Astfel, vă oferim o soluție complet ne-toxică pentru a preveni infestația de purici și căpușe. Medalionul este sigur atât pentru câini și pisici, dar și pentru întreaga familie, inclusiv copiii, care nu vor mai fi expuși la chimicalele periculoase folosite în tratamentele comune pentru purici și căpușe.