Contul Meu
Coș de cumparaturi
 

Termeni si Conditii

I. Despre Noi

Serviciul https://www.catandogs.ro/ este oferit de MARIO & DANTE PET S.R.L. cu sediul social in Munincipiul Cluj-Napoca, strada PANDURILOR, NR. 2-4-6, Scara B, Etaj 1, Ap. 28, Judetul Cluj, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr.J12/3361/27.08.2019, avand cod unic de inregistrare RO41564767, denumita in cele ce urmeaza Societatea.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
Prin posta la adresa de corespondenta: strada PANDURILOR, NR. 2-4-6, Scara B, Etaj 1, Ap. 28, Judetul Cluj
Prin e-mail la: info@catandogs.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Telefonic: 0751330079, de luni pana duminica intre orele 10:00-20:00

II. Despre www.catandogs.ro

www.catandogs.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site .

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul catandogs.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta, trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele catandogs.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale catandogs.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a catandogs.ro, atat timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul catandogs.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei, alte proprietati grafice sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.catandogs.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului catandogs.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a catandogs.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.catandogs.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.catandogs.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de catandogs.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele catandogs.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
catandogs.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al catandogs.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului catandogs.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele catandogs.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de catandogs.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.catandogs.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al www.catandogs.ro
– efectuarea platii produselor; plata se efectueaza online in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate, daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.catandogs.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe catandogs.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori/furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege doar metoda ramburs.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul catandogs.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin catandogs.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Comanda acum”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator”. Daca adresa de livrare, adresa de facturare sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata online veti primi prin e-mail cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii. In procesul efectuarii platii dupa care veti primi email si pentru confirmarea platii.

VII.3. Livrare

Taxa de transport este de gratuita pentru orice comanda.
Livrarea coletelor este posibilă numai pe teritoriul României.

VIII. Descrierea si returnarea produselor

www.catandogs.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, catandogs.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de catandogs.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
Politica de retur
Returul produselor se supune ordonantei nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Produsele achizitionate pe catandogs.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.
Produsele nu pot fi returnate daca au fost desigilate, deoarece pot pune in pericol sanatatea consumatorilor.
Atentie!
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, produsul va fi reexpediat catre client, fara a rambursa valoarea acestuia.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii produselor in depozitul nostru, prin transfer bancar.
De asemenea, produsele se pot returna gratuit in magazinul CatanDogs, situat pe Adresa strada PANDURILOR, NR. 2-4-6, Scara B, Etaj 1, Ap. 28, Judetul Cluj, in baza facturii/bonului primite in colet.
Pentru orice alte detalii legate de produsele comandate de dumneavoastra, ne puteti contacta la adresa de mail contact@catandogs.ro

IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. catandogs.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe catandogs.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe catandogs.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale catandogs.ro.
www.catandogs.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. catandogs.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. catandogs.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

X. Forta Majora

catandogs.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre catandogs.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa catandogs.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la catandogs.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele catandogs.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XI. Publicitatea

catandogs.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea catandogs.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

catandogs.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail, sa ne contactati la numarul de telefon sau la adresa de corespondenta afisate la capitolul “Despre noi” din prezentul contract.

XIII. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul catandogs.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile catandogs.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul catandogs.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XIV. Prezentarea ofertei

www.catandogs.ro isi rezerva dreptul de a opera, oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul catandogs.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul catandogs.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul catandogs.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.